30 augustus 2021

Common Affairs zoekt nieuwe collega's: Sr. Bouwkundige/BIM Modelleur en Jr. Architect


Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ter versterking van ons team zoeken we per direct een Senior bouwkundige / BIM Modelleur en een Junior architect.


Senior bouwkundige / BIM modelleur
Als senior bouwkundige/BIM modelleur ben je vanaf het Voorontwerp tot aan de uitvoering betrokken bij de uitwerking van onze ontwerpen. In een projectteam met architect-partner, senior- en junior architecten en bouwkundig ontwerpers geef je richting aan de technische en de BIM-uitwerking. Met je uitgebreide ervaring zet je gemakkelijk details op, die het ontwerp versterken, aan de regels voldoen en bouwbaar zijn. De efficiënte toepassing van 3D uitwerking en BIM in Revit is een belangrijk aspect van in onze projecten. Je hebt hier ruime ervaring mee en bent geïnteresseerd in de actuele ontwikkelingen op dit vlak en draagt daarmee in belangrijke mate bij aan de onze continue ontwikkeling op dit vlak.

Je stuurt op een prettige manier de collega’s aan die het ontwerp met je uitwerken en pakt de externe contacten met andere adviseurs en opdrachtgever in de uitwerkende en uitvoerende fasen vanzelfsprekend op. Je bent kritisch naar het proces en zowel je eigen werk als dat van je collega’s zodat je als team in goede samenwerking tot een mooi en goed resultaat komt. Binnen de uitwerkingsfasen van je projecten plan je de werkzaamheden en bewaak je het budget. Je kunt makkelijk schakelen in de variatie aan projecten en fasen waarin je werkt.


Junior architect
Ter versterking van ons ontwerpteam zoeken we een talentvolle ontwerper. Als junior architect werk je samen in een team met de architect-partners en senior architecten aan de ontwikkeling van het concept en de uitwerking van onze ontwerpen.

In het schetsontwerp kun je snel verschillende opties visualiseren en verder brengen. In het voorontwerp en definitief ontwerp werk je (deel) ontwerpen uit. Je neemt hierin ook initiatief en werkt secuur en efficiënt. Je bent constructief kritisch t.a.v. het proces en de kwaliteit zodat je als team in goede samenwerking tot een mooi en goed resultaat komt. Je kunt makkelijk schakelen in de variatie aan projecten en fasen waarin je werkt.

Wil je meer weten?
Ga hier naar de vacaturepagina 


Ons bureau

Common Affairs is een prijswinnend architectenbureau gevestigd in Loods 6 aan het IJ in Amsterdam. Met een hecht, internationaal en multidisciplinair team van circa 20 enthousiaste vakmensen werken we aan een grote diversiteit van projecten op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, stedenbouw en interieur.