30 mei 2023

Ontmoet ons op PROVADA


Ook dit jaar is Common Affairs actief op de Provada die plaatsvindt op 13, 14 en 15 juni in de RAI in Amsterdam. We zijn aanwezig met een breed scala aan projecten en presenteren samen met IGG en Techniplan Adviseurs BioBee-House; onze gezamenlijk ontwikkelde conceptwoning voor betaalbaar natuurinclusief wonen. 


Wat staat er op het programma?


Circulaire Stadswinkel Tilburg | 13 juni, 14:00 uur | Stand Brabantstad 

We gaan in discussie over ‘Circulaire bouw in Tilburg & Eindhoven’. Dit doen we aan de hand van ons circulaire project Stadswinkel. We delen er onze lessons learned maar ook dat wat het project tot een succes heeft gemaakt met een CPG-score van maar liefst 8,7. Ga met ons in gesprek op de stand van Brabantstad


Lezing Retail | 13 juni, 16:00 uur | Stand Kern 

Een van de plaatsen waar je ons kunt vinden is op de stand van Kern. Kern verenigt de makers van het gebouwde hart en is het centrum waar vastgoedpartijen elkaar ontmoeten. Tijdens Provada nemen Jos van Eldonk en Berend Hoffmann je mee in het Retail verhaal van Common Affairs met als thema: 'Pimpen & Krimpen?' Kom naar de stand van Kern. 


Centrum Amsterdam Noord | 14 juni, 11:00 uur | Architectenplein

De nieuwe contouren van het centrumgebied in Amsterdam Noord (CAN) krijgen vorm. Op het Architectenplein presenteren architecten een invulling van het centrale groene plein in het gebied. Jos van Eldonk (supervisor van het gebied) en Martijntje Stam (stedenbouwkundige) zullen reageren op de plannen. Zien we je op het Architectenplein?


Centrumplan Roosendaal | 14 juni, 13:00 uur | Stand Achmea Real Estate

In opdracht van Syntrus Achmea ontwikkelen we een houten woongebouw op de plek van het voormalige V&D complex in Roosendaal. Hier wordt het schetsontwerp gepresenteerd dat na realisatie bijdraagt aan een gemengd en levendig centrumgebied. 


BioBee-House: biobased en natuurinclusieve woning | 14 juni, 14:30 uur | Stand Igg Bouweconomie

Common Affairs presenteert samen met Igg Bouweconomie en Techniplan Adviseurs onze gezamenlijk ontwikkelde prefab, biobased en natuurinclusieve woning: BioBee-House. Op de Provada ondertekenen we de samenwerkingsovereenkomst en een intentieovereenkomst met onze eerste klant Kalliste Woningbouwontwikkeling B.V.


Zien we je daar?

We kijken ernaar uit om onze ideeën en projecten met de bezoekers van de Provada te delen. Als je geïnteresseerd bent in onze projecten, ons retailverhaal of de ontwikkeling van biobased woonmodules, ontmoet ons dan op Provada in de RAI op dinsdag 13 juni en woensdag 14 juni.

We staan klaar om met je in gesprek te gaan en je meer te vertellen over onze visie en de mogelijkheden voor samenwerking.