29 augustus 2023

Mirko Post neemt afscheid als partner Common Affairs

Mirko Post, medeoprichter en architect partner van Common Affairs, zet een nieuwe stap in zijn carrière en zal het bureau per 1 september verlaten. Zijn vertrek markeert het einde van een tijdperk waarin hij als partner een cruciale rol heeft gespeeld in de opbouw van het bureau en zich vooral bezig hield met de zakelijke organisatie en de technische realisatie van projecten. Daarnaast lag zijn focus op HR, werving en de professionele ontwikkeling van het team.

In 2006 startte Mirko bij Soeters van Eldonk architecten als senior projectarchitect waar hij in 2011 lid werd van het managementteam. In 2016 is Common Affairs opgericht door Jos van Eldonk, Berend Hoffmann, Mirko Post en Mariette Broesterhuizen. Common Affairs is voortgekomen uit Soeters Van Eldonk architecten en Het Keizerrijk architecten.

Bij Common Affairs was Mirko een drijvende kracht achter complexe projecten als Plein 1944 in Nijmegen, Centrumplan Oosterheem in Zoetermeer en Amsterdam The Style Outlets. Hij heeft de afgelopen jaren veel jonge medewerkers gecoacht en hen zijn kennis over het vak overgedragen. Mirko heeft al die jaren een centrale rol binnen de Common Affairs-familie gehad, en dat zullen we missen als team.

Na 10 jaar Soeters Van Eldonk en 7 jaar Common Affairs is het tijd voor een nieuwe stap. Hij duikt niet meteen in een nieuwe uitdaging, maar gebruikt de komende tijd ook om na te denken en de balans op te maken.

We gaan Mirko en zijn trouwe viervoeter Louis, als hoofd papierversnipperaar, missen en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.