11 november 2020

Start verkoop laatste fase van Porseleinhaven

Goed nieuws! Op vrijdag 20 november 16.00 uur start de verkoop van het nieuwe aanbod in de laatste fase van Porseleinhaven. Droom jij van wakker worden aan het water en regelmatig een prachtige zonsondergang voor je deur? In Porseleinhaven woon je aan de Loosdrechtse Plassen. Je hebt keuze uit zeven appartementen en 12 herenhuizen. Heb je interesse? Lees hieronder hoe je het aanbod kunt bekijken en hoe je in aanmerking komt voor één van de nieuwe woningen.

12 herenhuizen in drie types 

De herenhuizen liggen aan de haven en aan de dijk. Elk herenhuis krijgt een eigen kleur waarbij de architect heeft gekozen voor beige, lichtblauw, antraciet, geel en bruin. Het resultaat is een karakteristiek en gevarieerd aanzicht.

Er zijn drie type herenhuizen met verschillende breedte, hoogte en indeling. Je kunt kiezen voor een traditionele indeling met beneden wonen en koken, maar ook voor een royale, lichte woonkeuken of woonkamer boven. Vijf herenhuizen hebben een commerciële ruimte beneden, aan de straat, met de verplichting om deze als bedrijfsruimte in te richten. Denk hierbij aan dienstverlening, een winkel of kleinschalige horeca.Lees hier het volledige bericht van porseleinhaven.nl https://www.porseleinhaven.nl/nieuws/startverkoop/