10 maart 2020

Time-lapse lopende werkzaamheden Amsterdam The Style Outlets

bekijk de voortgang van de bouwwerken

Amsterdam The Style Outlets wordt het eerste en enige outletcentrum in de regio Groot-Amsterdam, op slechts 8 minuten met de trein van het centrum van Amsterdam. Perfect gelegen in de dichtbevolkte Randstad - het economische hart van Nederland - en in de moderne SugarCity-zone, die tot de snelst groeiende gebieden van Nederland wordt gerekend.

De opening van het outletcentrum staat gepland voor het najaar van 2020. De 115 winkels met een exclusieve mix van internationale en nationale topmerken zullen bezoekers een eersteklas winkelervaring bieden. Het outlet center gaat verder dan het 'smart shopping'-concept om bezoekers een aantrekkelijke winkelervaring te bieden in een gastvrije omgeving met hoogwaardige diensten. Dit maakt Amsterdam The Style Outlets de ideale bestemming voor een dagje uit met het hele gezin.

De architectuur heeft elementen die lijken op oude fabrieksgebouwen. Omdat het is gebouwd op palen en aan een kanaal, komt het outletcentrum vrijwel uit het water, een duidelijke verwijzing naar de traditionele Amsterdamse architectuur. 

Amsterdam The Style Outlets is ontwikkeld door NEINVER, een van Europa's toonaangevende ontwikkelaars en beheerders van outlet centers, in samenwerking met Nuveen Real Estate.

[Lees verder op https://amsterdam.thestyleoutlets.nl/]


Benieuwd naar de voortgang van de bouwwerken?

Elke maand deelt NEINVER een time-lapse om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van Amsterdam The Style Outlets!